lørdag den 27. november 2010

En begyndelse - Nanna

Vi er ikke rigtig gået hundrede procent i gang med projektet, men vi er ligesom ved at bygge det op, så vi ved, hvad vi egentlig vil stå foran. Vi har skrevet til Sunshine/Entertainment models, C&C models og redaktøren på Viunge. Sunshine/Entertainment models har i dag skrevet, at vi bare skal booke en tid ved at skrive til hans sekretær, og så vil de meget gerne besvare vores spørgsmål. Så har vi i hvert fald et interview at gøre godt med.

Meningen for mig, Nanna, har hele tiden været, at jeg skulle forsøge mig som sanger. Og sådan er det skam stadig. Jeg skal blandt andet kontakte et par musikere, prøve at optræde på gaden og lægge nogen videoer ind på youtube. Og det er altså det med youtube, som jeg ville skrive om, for nu har jeg nemlig oploadet den første video af mig, der synger. I kan klikke HER, hvis I vil se videoen. (:

- Nanna Drews.

2 kommentarer:

 1. Hej med jer :-)
  Lækkert projekt I har gang I der - jeg skal også selv i gang snar; jeg vil bare arbejde individuelt. Indtil videre overvejer jeg "fedme" blandt os mennesker ... Hmm.

  Jeg bliver nu fast læser af jeres blog, og jeg håber, at I også vil blive af min, da jeg kunne se ud fra jeres kommentar, at I kunne lide den.

  www.thebizzarro.blogspot.com

  - The Bizzarro

  SvarSlet
 2. Det lyder også utrolig spændende. Der er mange vinkler og gode muligheder for at gøre det tværfagligt. Det mangler vi en del af i vores emne... (:

  Selvfølgelig vil vi da blive faste læser, det kunne jo være du kunne inspirerer os...

  -Sunny

  SvarSlet