tirsdag den 7. december 2010

Ændringer! Alt for mange ændringer.

Der er blevet ændret så meget i det hele, at vi faktisk har skiftet emne. Eller ikke ligefrem emne, men 'emnenavn'. Nu er vores underemne: "At være berømt." Forskellen? At blive kendt. At være berømt. Forskellen der er nok ikke den største, men det er den vel egentlig så alligevel?

I dag har vi diskuteret en hel del omkring projektet. Der har været en del uenigheder, for hey! Vi er tre piger, der helst alle sammen gerne vil have ret. Men vi er da blevet nogenlunde enige om noget. For lige at forklare jeg problemet, så vil jeg lige fortælle jer dette:
Nanna ----- Camilla ----- Heidi
Hvis du kigger på de tre navne ovenover, så kan du vel gætte, at det er vores navne, Wouw! I den højre side er Heidi, som gerne vil have noget at forholde sig til. Der skal helst være en plan at følge, så man kan bevæge sig fremad på den sikre sti. I venstre side har vi Nanna, der vil alt muligt kreativt, og som ikke har helt præcist styr på, hvad hun mener. Det hele er meget løst, og hun er ikke bange for at tage en chance og hoppe ud i det. Det er dér problemmet ligger. Nanna og Heidi har ligesom haft to meninger, mens Camilla har været den, der både kunne se det gode ved den enes mening og det gode ved den andens. Forvirret? (:

Men som sagt, så har vi fået en smule styr på det. Vi vil især lave noget med megalomani. Det skulle meget gerne være storhedsvanvid på latin, haha. (: Og så vil vi have noget om mediernes rolle, det at blive kendt og så en masse kreativt, som f.eks. kunne være modelbilleder taget af os, interviews, denne hjemmeside, små underemner som: At være født til at være kendt, Forskellen på kendt og anerkendt osv.
Vi er langt fra færdige med at finde ud af og planlægge, men indtil videre er det dét her, som vi har. Måske ændrer det sig igen, hvem ved?

- Bye.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar